emberek és kultúra

Tudjuk, hogy legnagyobb erősségünk nem az általunk kifejlesztett forradalmi technológiákban, a problémamegoldás iránti szenvedélyünkben, a „meg tudom csinálni” mentalitásunkban, vagy a tökéletességre való törekvésünkben rejlik, hanem a dolgozóinkban!

Munkatársainkat támogatjuk és továbbképzési lehetőséget biztosítunk a számukra, hogy a problémákat meg tudják oldani. Arra bátorítjuk őket, hogy együtt dolgozzanak és a lehető legjobbat nyújtsák. Azért vagyunk sikeresek, mert megosztjuk egymással tudásunkat és tapasztalatainkat.

A pozitív hozzáállásunknak is köszönhető, hogy az Aalberts IPS egy nagyszerű munkahely. Ha Ön is fáradhatatlan a munkában, és olyan karrierre vágyik, amely egy lépéssel előrébb viszi, akkor az Aalberts IPS a megfelelő hely az Ön számára.

Mi nemcsak terméket kínálunk, hanem a megoldást is!

a stílusunk

bármennyire is nagy a lehetőség, azt mondjuk: ha megkaptuk, addig nem engedjük el, amíg nem marad mit tanulnunk belőle

értékeink | 'az Aalberts módszer’

Az Aalberts módszer két szóban összefoglalható: győzelem, együtt győzni

Felelősséget vállalunk:  , betartjuk az ígéreteinket.  A tökéletességre törekszünk: feszegetjük a határainkat és megkérdőjelezzük a fennálló helyzetet. A tudást megosztjuk egymással és tanulunk a kollégáktól: nem félünk hibázni és napról napra jobbá válni. Mindig tisztességesen cselekszünk: példát mutatunk, szükség esetén felszólalunk,és minden területen szakszerűen cselekszünk.

legyen vállalkozó szellemű
kezdeményezzen és valósítsa meg azokat
törekedjen a legjobbra
ossza meg tudását és tanuljon másoktól
legyen becsületes

vezetői irányelveink

Szeretnénk arra ösztönözni munkatársainkat, hogy a legjobbat hozzák ki magukból. Inspirálunk másokat, és fejlesztjük magunkat és a többieket Jó példát mutatunk, és arra kérjük a munkatársakat, hogy vállaljanak felelősséget, és döntsenek, cselekedjenek gyorsan. Ezek az elvek értékeinkkel együtt határozzák meg identitásunkat.

Hisszük, hogy ügyfeleinknek, vállalatunknak és a világnak megbízható és felelősségteljes csapatjátékosokra van szüksége, akik a bizalomra és a felelősségre helyezik a hangsúlyt. Az ügyfeleink akkor hallgatnak ránk, ha megbízhatnak bennünk. Az Aalberts IPS-nél mindannyian fontos láncszemek vagyunk.

fejlődési lehetőségeink

A fejlesztés és a továbbképzés soha nem ér véget. Legyen szó munkahelyi képzésről, külső képzési programról vagy egy adott témával kapcsolatos alaposabb képzésről. Folyamatos tanulásra, fejlődésre buzdítjuk munkatársainkat.

A személyes fejlődéssel kapcsolatos interjúk lefolytatásával mind a vezetők, mind a munkavállalók felismerhetik a fejlesztendő területeket, és ezeket beleilleszthetik az éves képzési tervekbe. Meggyőződésünk, hogy csak akkor tudunk tovább fejlődni személyes és szakmai téren, ha kilépünk a komfortzónánkból. A jó soha nem lehet elegendő.

Aalberts CONNECT és FIT továbbképzési programok

Az Aalberts különböző (nemzetközi) továbbképzési programokat kínál mind pályakezdő, mind tapasztaltabb kollégák számára. Van egy belföldi programunk a fiatal tehetségek számára, és két nemzetközi programunk is: a CONNECT és a FIT. Ha már egy ideje az Aalberts vállalat tagja, jelölhetik Önt az egyik ilyen programra, hogy emberként és vezetőként is tovább fejlődhessen. A nemzetközi Aalberts posztgraduális program és gyakornoki program

álláslehetőségek és nyitott pozíciók

légy része egy győztes csapatnak

Emberekkel nyerünk! Ez ennyire egyszerű. Világos, józan ész stratégiánk az, hogy befektessünk az embereinkbe. Tudjuk, hogy csoportként nagyobbak vagyunk, mint a részeink összege. Sokszínűségünk erőt ad nekünk, mert a különböző emberek más-más módon néznek a dolgokra, és más-más megoldást találnak ki. Így valós előrelépés történik küldetéskritikus emberekkel.

Legyen része egy győztes csapatnak

Emberekkel nyerünk! Ez ennyire egyszerű. Világos, józan ész stratégiánk az, hogy befektessünk az embereinkbe. Tudjuk, hogy csoportként nagyobbak vagyunk, mint a részeink összege. Sokszínűségünk erőt ad nekünk, mert a különböző emberek más-más módon néznek a dolgokra, és más-más megoldással állnak elő. Így valós előrelépés történik, küldetéskritikus emberekkel.

magatartási kódexünkben hét fő üzleti normát fogalmazunk meg, mint etikai magatartási szabályzat, amelyet minden alkalmazottnak be kell tartania. 

tudjon meg többet

beszállítói magatartási kódexünk ismerteti az üzleti standardokat és elveket, mint az aalberts etikus magatartásának szabályait, és meghatározza, hogy mit várunk el beszállítóinktól.

tudjon meg többet

Aalberts elkötelezettségét az emberi jogok tiszteletben tartása mellett, ahogyan azt az Egyesült Nemzetek az emberi jogokról szóló egyetemes nyilatkozatában határozták meg, egy formális emberi jogi politika rögzíti.

tudjon meg többet

speak up!

Ha olyan magatartásról szerez tudomást, amelyről úgy gondolja, hogy az sérti magatartási kódexünket, kérjük, szóljon!