Gergely Misinszki

Gergely 2002 óta dolgozik az Aalberts integrated piping systems Magyarországon. Ez alatt az időszak alatt különféle ellátási lánc, termeléstervezési és beszerzési feladatokat látott el, és jelenleg 7 fős csapatot irányít. 2018-ban Gergelyt felkérték az Aalberts FIT programban való részvételre;

„Akkoriban ez egy nagyon új program volt az Aalberts-en belül, így rendkívül kíváncsi és izgatott voltam, de alapvetően fogalmam sem volt arról, hogy mire számítsak, valójában teljesen új helyzet volt számomra.”

Gergely elmondja, miben különbözött ez annyira a hagyományos képzésektől. “Nem olyan volt, mint egy tipikus tanfolyam, ahol csak ülsz, hallgatsz, jegyzetelsz és próbálsz nem elaludni, hanem igazán interaktívvá tették.”

Az egyik ilyen interaktív pillanat az úgynevezett boxnap volt. Sok más résztvevőhöz hasonlóan Gergely számára is ez volt a program egyik fénypontja. “Az, hogy többet megtudtam a távolságtartásról és arról, hogyan reagálj, ha valaki megtámad egy bokszmeccsen, valóban segített nekünk összehasonlítani az üzleti körülményekkel, ahol személy szerint valóban segített megérteni, hogyan kezeljem azokat a feszült helyzeteket, amikor nagyon nehéz helyzetben vagy.”

A tréning másik eleme, amelyet Gergely nagyon élvezett, az a nap, amikor a színészek bejöttek. „Nagyon érdekes volt látni, hogy ezek a színészek milyen gyorsan tudnak olvasni bennünk, és milyen gyorsan reagálnak arra, hogy kizökkentsenek a komfortzónából, és új irányba mozdítsanak el. Nagyon értékesek voltak azok a gyakorlati eszközök és taktikák, amelyeket rendelkezésükre bocsátottak, hogy megértsük, hogyan befolyásolhatjuk az embereket vagy a csapatokat. A tréning határozottan segített a fejlődésemben a csapatbeilleszkedés javítása és annak megtanulása terén, hogy hogyan tudom nagyobb mértékben befolyásolni és motiválni a csapatomat. Érdekelt, hogy megtudjam, milyen egyéb módon befolyásolhatja ez a karrieremet a jövőben.”

„Mi az egyik legfontosabb dolog, amit tanultam ebből a programból? Légy bátor, és lépj ki a komfortzónádból, ami néha nagyon nehéz, de elengedhetetlen a továbblépéshez.”

Gergely a mai napig tartja a kapcsolatot a program néhány résztvevőjével, akik a világ különböző Aalberts üzleti egységeiben dolgoznak.

releváns történeteket