Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi szabályzatunk ismerteti az Aalberts integrated piping systems kft. vállalati politikáját a személyes adatok feldolgozásával kapcsolatban, az adatok megtekintéséhez, módosításához vagy törléséhez való jogát, valamint az adatok védelme érdekében tett biztonsági intézkedéseinket.

Az Aalberts integrated piping systems weboldalain és alkalmazásain keresztül összegyűjtött személyes adatokat kizárólag arra a célra használjuk fel, amelyre Ön azokat szolgáltatta. Ezáltal az Aalberts integrated piping systems megfelel az adatvédelmi jogszabályoknak. Fontosnak tartjuk, hogy szolgáltatásaink megbízhatóak és átláthatóak legyenek. Ezért az Ön személyes adatait diszkrécióval és körültekintően kezeljük, és biztosítjuk, hogy adatainak feldolgozása megfeleljen a vonatkozó törvényeknek és rendeleteknek.

mi minősül személyes adatnak?

A személyes adatok olyan információk, amelyek visszavezethetők egy személyre. Személyes adat például a név vagy a lakcím, de egy e-mail-cím is lehet személyes adat.

az adatok tárolása és feldolgozása

Amikor az Ön személyes adatait feldolgozzák, pontosan meg kell adni, hogy mely adatokat milyen célra használják fel. Az Aalberts integrated piping systems kizárólag arra a célra használja fel az Ön személyes adatait, amelyre Ön azokat szolgáltatta. Garantáljuk, hogy adatait nem használjuk fel más célokra.

A személyes adatok feldolgozása során csak azokat az adatokat használjuk fel, amelyeket kifejezetten megadott. A megadott adatokat bizalmasan kezeljük. Személyes adatokat csak az Ön kifejezett beleegyezésével adunk ki. Nem ajánlunk Önnek semmilyen kéretlen információt és/vagy szolgáltatást. Személyes adatait nem bocsátjuk harmadik felek rendelkezésére, kivéve, ha erre törvény kötelez bennünket.

A látogatottsági minták és a weboldal használatának nyomon követésére szoftvert használunk. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy továbbfejlesszük a weboldal tervezését és elrendezését. Ez a szoftver nem használható olyan adatok gyűjtésére, amelyekkel egy adott személyt azonosítani lehet. Ha az úgynevezett profilokat nyomon követik, akkor ez kizárólag annak érdekében történik, hogy a weboldalt vagy az alkalmazást jobban az Ön igényeihez szabják, és erről előzetesen tájékoztatják. Megtekintheti a sütipolitikánkat.

adatokhoz való hozzáférés, adatok helyesbítése vagy törlése

Önnek joga van hozzáférni személyes adataihoz, illetve helyesbíteni vagy törölni azokat. Önnek joga van továbbá visszavonni az adatfeldolgozáshoz adott hozzájárulását, illetve tiltakozhat személyes adatainak az Aalberts integrated piping systems által történő feldolgozása ellen, továbbá joga van az adatok hordozhatóságához is. Ez azt jelenti, hogy kérheti, hogy az Önről egy számítógépes fájlban tárolt személyes adatokat elküldjük Önnek vagy az Ön által megnevezett más szervezetnek.

Az adatokhoz való hozzáférés, illetve azok helyesbítése, törlése vagy módosítása iránti kérelmet, a hozzájárulás visszavonása iránti kérelmet vagy a személyes adatok feldolgozásával szembeni tiltakozását az alábbi címre küldheti el: marketing.nl@aalberts-ips.com.

a személyes adatok biztonsága

Az Aalberts integrated piping systems számára fontos az Ön adatainak védelme, és megfelelő intézkedéseket hoz annak érdekében, hogy megakadályozza a visszaéléseket, az elvesztést, a jogosulatlan hozzáférést, a nem kívánt közzétételt és a jogosulatlan változtatásokat. Ha úgy érzi, hogy adatai nincsenek megfelelően
biztosítva, vagy visszaélésre utaló jeleket észlel, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a következő címen: marketing.nl@aalberts-ips.com. Adatvédelmi nyilatkozat módosításai.

Ez az adatvédelmi szabályzat idővel módosulhat. Az ilyen változtatások a módosított adatvédelmi szabályzat közzétételét követően azonnal hatályba lépnek. Javasoljuk a weboldal felhasználóinak, hogy rendszeresen olvassák el az adatvédelmi szabályzatot az esetleges módosítások miatt.