fenntarthatóság

Hozzáállásunk

újragondolás

Valamennyi folyamatunkban és tevékenységünkben, valamint ügyfeleink folyamataiban is minimalizáljuk az anyag- és energiafelhasználást. Felelősséget vállalunk a teljes gyártási folyamatért 

csökkentés

Alapvetően fontos, hogy olyan anyagokat válasszunk, amelyek nem ártalmasak a környezetre. Ahol csak lehetséges, kerüljük a természeti erőforrások szükségtelen kimerítését, és a nem fenntartható energiaforrásokat környezetbarát energiaforrásokkal helyettesítjük.

újrahasznosítás

Gyártási folyamatunk zárt, a maradékanyagokat újra felhasználjuk és újrahasznosítjuk. Így például télen a maradék hőt épületeink fűtésére használjuk. 

minimális fogyasztás

Path

válasszon fenntartható anyagokat és energiát

hasznosítsa újra az összes maradékot

filozófiánk

Álláspontunk, hogy nincs olyan bűvös technológia vagy gép, amely egyik napról a másikra megmentheti a bolygót. Jelenleg azonban számos olyan fejlesztés van folyamatban, amely csökkentheti a hulladék mennyiségét, hatékony és hozzájárulhat egy zöldebb társadalom kialakításához. Az Aalberts integrated piping systems -nél mi is ezen dolgozunk!

Különös figyelmet fordítunk bolygónk megóvására ezért munkamódszereinket, illetve gyártási módszereinket úgy alakítjuk, hogy a lehető legkisebbre csökkentsük a Földre gyakorolt hatásunkat. Ennek példája azon tevékenységünk is, hogy gyártási folyamataink során újrahasznosítjuk a hulladékot és más anyagokat.

Gyártási helyszíneink többnyire közel vannak ügyfeleinkhez, így termékeink szállítási lánca elfogadható mértékű marad. Épületeink megfelelnek a fenntartható építkezés követelményeinek. Zeewoldei telephelyünk például megkapta a BREEAM Jó minősítést. Ezenkívül több telephelyünkön napkollektorokat telepíttettünk  a megújuló energia előállítása érdekében.

fenntartható történeteinket

csomagolóanyagok csökkenése

Az Aalberts integrated piping systems megújult stratégiájának eredményeként új csomagolási forma kerül bevezetésre. Minden csomagolóelem a cég egyedi ajánlatát mutatja, a csatlakozási, szelep-, csővezeték- és rögzítési technológiák teljes termék- és szolgáltatáskínálatában. Ennek az új dizájnnak a bevezetésével és a különféle csomagolási cikkek széles választékának csökkentésével világszerte kevesebb csomagolóanyag-felhasználást értünk el. Ezzel egyidejűleg csökkentettük a felhasznált fólia különböző változatait, és csökkentettük a fóliahasználatunk vastagságát. Ez a fóliahasználat legalább 12%-os csökkenését eredményezi.

BREEAM elosztó központ

Az Aalberts integrated piping systems nyugat-európai elosztóközpontja Zeewolde-ban (NL) megkapta a BREEAM Very Good tanúsítványt. A BREEAM a Building Research Establishment Environmental Assessment Method rövidítése, és a fenntartható épített környezet tanúsítási módszere. Ezzel a módszerrel a projektek integrált fenntarthatósága alapján értékelhetők. Az Aalberts integrált csőrendszerei jelentős mértékben hozzájárulnak a fenntartható környezet kialakításához. Ez nem csak a termelési erőforrásainkra vonatkozik, hanem segítünk ügyfeleinknek a fenntartható integrált csőrendszerek tervezésében és felállításában.