rólunk

"Don't just buy products, buy solutions"

Az Aalberts integrated piping systems élen jár a folyadékok és gázok elosztására és szabályozására szolgáló, legkorszerűbb integrált csőhálózati rendszerek fejlesztésében ipari szereplőknek, közüzemi vállalatoknak, kereskedelmi és lakossági ügyfeleknek egyaránt. Cégünk teljesen integrált csőhálózati rendszereket kínál a szeleptechnológia, a csőkötések, a rögzítéstechnika és a csővezetékek területén. 

Megrendelőinkkel szoros együttműködésben dolgozunk az igényeikhez tökéletesen igazodó, integrált csőhálózati rendszerek megalkotásán. Csőhálózati rendszereink jól tervezhetők, telepítésük, szabályozásuk és karbantartásuk pedig könnyen elvégezhető, ezáltal értékes idő takarítható meg az előkészítés és a megvalósítás során. Teljesítjük az adott szakterület legszigorúbb minőségi és műszaki előírásait.

Az egyetlen olyan szereplő vagyunk a piacon, mely minden alkalommal teljes körű, integrált csőhálózati megoldást kínál megrendelőinek – egy kézből. Tőlünk nem csak termékeket vásárolhat, mi komplett megoldásokat kínálunk.

küldetésünk

Ha integrált csőhálózati rendszereinket választja, az Aalberts IPS design service szolgáltatás révén mindig a legjobb és legegyszerűbben telepíthető integrált csőhálózati rendszerhez juthat hozzá. Már a digitális rajztáblán felskiccelt első vázlatoktól kezdve szaktanácsadást biztosítunk az átfogó és egyéni igényekhez igazodó megoldások kidolgozásához.

Az Aalberts IPS Revit plug-in segítségével digitális hozzáférést adunk az Aalberts integrated piping systems teljes termékkínálatához. Ez az adatbázis mindig elérhető és naprakész, így nagy segítséget jelent az igényeihez igazodó, optimális és pénzügyi szempontból is kedvező rendszer megtervezésében.

Legyen szó egy projekt koncepció kidolgozásáról, telepítésről vagy folyamatos karbantartásról, teljes körű termék- és szolgáltatási palettával állunk partnereink rendelkezésére. A magas fokú szaktudás, a megvalósítási képesség és a folyamatos innováció nálunk magától értetődő. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy megtaláljuk a tökéletes megoldást – még akkor is, ha az alapoktól kell azt kifejlesztenünk. Mi így törekszünk a kiválóságra.

Aalberts integrated piping systems Kft.

A magyarországi gyártóbázist 1989-ben alapították, azóta a vállalat töretlenül fejlődik és bővül. A vállalat a kőbányai telephelyen 1996 óta foglalkozik fém épületelemek, elsősorban rézötvözetű csőszerelvények gyártásával. A cég jelenleg 8000 m2-en, 220 fő dolgozói állománnyal rendelkezik.

Az Aalberts integrated piping systems Kft. az egyszerűbb vörösréz fittingektől a bonyolultabb “push-fit” rendszerű csatlakozókig több mint 3500 féle idomot gyárt az épületgépészeti piac számára.

A vörösréz termékeket egyedi hidraulikus célgépeken hidegalakítással, a rézötvözetű termékeket pedig CNC megmunkáló központokon, forgácsolással munkálják meg.

Az elkészült fém szerelvénytesteket egyedi célgépekkel és kézi összeszereléssel gyártják készre.

A magyarországi gyártóbázis mérnökcsapata részt vesz az Aalberts Group innovációs tevékenységének megvalósításában is. A magyar mérnökgárda az elmúlt években több új, innovatív termék kifejlesztésében, prototípus gyártásban és az azt követő tömeggyártási technológia kifejlesztésében is részt vett, továbbá több ilyen termék gyártása a magyarországi gyártóüzemben kezdődött meg.